VVS-Arbeten för Privatpersoner och BRF

– Energibesparande Åtgärder, Ventilbyten, Rörarbeten vid Husrenovering, Underhåll och Akut Hjälp

På Fresh Air Installation är vi experter på VVS-lösningar och vi erbjuder skräddarsydda tjänster för både privatpersoner och bostadsrättsföreningar (BRF). Vi förstår vikten av en välfungerande och energieffektiv VVS-anläggning, och vi är här för att hjälpa dig att optimera ditt system, oavsett om det gäller energibesparande åtgärder, ventilbyten, rörarbeten i samband med husrenoveringar, löpande underhåll eller akuta insatser.

Har du frågor?

Claes Johansson

Projektledare, OVK

Telefon: +46 70 610 45 77

E-post: claes@freshair.se

Rörarbeten vid hus­renoveringar – Säkerställ kvalitet och hållbarhet

Vid husrenoveringar är det ofta nödvändigt att se över och uppgradera rörsystemet för att säkerställa att det håller modern standard och klarar av framtida behov. På Fresh Air Installation har vi lång erfarenhet av rörarbeten i samband med renoveringar och vi kan hjälpa dig att genomföra alla typer av VVS-arbeten som krävs för att din renovering ska bli en framgång:

  • Nyinstallation och omdragning av rör:Oavsett om du bygger om badrum, kök eller hela huset kan vi hjälpa dig med att installera nya rör och dra om befintliga system. Vi säkerställer att installationerna uppfyller alla gällande normer och krav på säkerhet och hållbarhet.
  • Anpassning för moderna system:Vid en husrenovering kan det vara läge att uppgradera till moderna rörsystem som är bättre anpassade för energieffektivitet och hållbarhet. Vi hjälper dig att välja rätt material och lösningar som minskar vatten- och energiförbrukningen.
  • Installation av värme- och vattenlösningar:I samband med renoveringar kan vi också installera moderna och energieffektiva värme- och vattenlösningar, som exempelvis golvvärme, radiatorer, och vattenreningssystem.
  • Tätning och isolering av rör:För att säkerställa att dina rör håller länge och att värmeförlusterna minimeras, ser vi till att alla rör är korrekt isolerade och tätade.

Energi­besparande åtgärder – Spara energi och pengar

Att minska energiförbrukningen i hemmet eller fastigheten är inte bara bra för miljön – det kan också sänka dina driftkostnader avsevärt. På Fresh Air Installation erbjuder vi en rad energibesparande åtgärder som är anpassade för både privatpersoner och BRF.

Våra tjänster inkluderar:

  • Optimering av VVS-systemet: Genom att justera och modernisera ditt befintliga system kan vi säkerställa att det fungerar så effektivt som möjligt. Detta kan omfatta allt från att uppgradera äldre installationer till att installera smarta termostater och styrsystem.
  • Installation av energisnåla produkter: Vi kan hjälpa dig att byta ut gamla och ineffektiva komponenter mot moderna, energisnåla alternativ, såsom lågflödesventiler, effektiva cirkulationspumpar och vattenbesparande armaturer.
  • Värmeåtervinning: För BRF

kan vi erbjuda installation av system för värmeåtervinning, vilket minskar energiförbrukningen och ökar komforten i fastigheten.

Ventilbyten och uppgraderingar – Förbättra systemets effektivitet

Ventiler spelar en avgörande roll i att reglera flödet av vatten och värme i din fastighet. Om ventilerna är gamla, slitna eller felinställda kan det leda till ineffektiv drift och högre energikostnader. På Fresh Air Installation erbjuder vi ventilbyten och uppgraderingar som säkerställer att ditt system fungerar optimalt:

  • Byta ut gamla ventiler:Om dina ventiler är föråldrade kan vi byta ut dem mot nya, mer effektiva modeller som är bättre anpassade för dagens energikrav.
  • Justering och balansering:För att säkerställa en jämn värmefördelning och optimalt flöde i systemet justerar och balanserar vi ventilerna i hela fastigheten.

Löpande underhåll – Förläng systemets livslängd

Regelbundet underhåll är avgörande för att hålla ditt VVS-system i gott skick och undvika kostsamma reparationer i framtiden. Vi erbjuder löpande underhållstjänster för både privatpersoner och BRF, inklusive:

  • Inspektion och rengöring: Vi genomför regelbundna inspektioner av ditt VVS-system för att upptäcka potentiella problem i ett tidigt skede. Dessutom rengör vi systemkomponenter som kan påverka effektiviteten.
  • Serviceavtal: För BRF erbjuder vi skräddarsydda serviceavtal som säkerställer att fastighetens VVS-system alltid är i toppskick. Detta inkluderar regelbunden kontroll och underhåll av systemet för att förebygga problem och förbättra energieffektiviteten.

Akuta åtgärder – Snabb hjälp när du behöver det

När något går fel med ditt VVS-system kan det snabbt leda till stora problem. På Fresh Air Installation erbjuder vi snabb och effektiv hjälp vid akuta situationer, oavsett om det gäller en läckande ventil, ett stopp i avloppet eller ett värmesystem som slutat fungera. Vårt team av erfarna tekniker är redo att rycka ut och lösa problemet så snabbt som möjligt, så att du kan återgå till din vardag utan onödiga avbrott.

Varför välja Fresh Air Installation?

  • Erfarenhet och Kompetens: Med vår breda erfarenhet inom VVS-branschen kan vi erbjuda lösningar som är anpassade efter just dina behov, oavsett om du är privatperson eller representerar en BRF.
  • Skräddarsydda Tjänster: Vi lyssnar på dina behov och skapar lösningar som är helt anpassade efter din fastighet och dina mål, vare sig det handlar om energibesparing, ventilbyten, rörarbeten vid husrenovering eller underhåll.
  • Kundfokus: Vi sätter alltid våra kunder i första rummet och strävar efter att överträffa dina förväntningar med högkvalitativa tjänster och personlig service.
  • Snabb Respons: Vid akuta situationer kan du lita på att vi agerar snabbt och effektivt för att minimera skador och driftstopp.

Kontakta oss för VVS-Tjänster och Rörarbeten

Behöver du hjälp med energibesparande åtgärder, ventilbyten, rörarbeten vid husrenoveringar, underhåll eller akuta VVS-arbeten? Fresh Air Installation är din pålitliga partner för alla typer av VVS-tjänster, oavsett om du är privatperson eller representerar en BRF. Kontakta oss idag för en offert eller för att boka in ett möte