Karriär

Välkommen till Fresh Air – Din Karriär Börjar Här

På Fresh Air strävar vi efter att skapa ett inomhusklimat där människor trivs och mår bra. Vi är en ledande aktör inom ventilation, kyla, Rörinstallationer och inneklimat och vår framgång bygger på våra medarbetares engagemang, expertis och innovationskraft.

Varför Arbeta hos oss?

  • Utvecklingsmöjligheter
    Vi tror på kontinuerlig utveckling, noggrant utförda arbeten, uppföljning och samarbete. . Hos oss ska alla kunna växa med sina arbetsuppgifter Vårt mål är att ha engagerade medarbetare som jobbar i en säker miljö.
  • Innovativa Projekt
    Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt, från småskaliga installationer till stora industriella ventilationssystem. Varje dag är en chans att lösa problem och göra skillnad.
  • Hållbarhet i Fokus
    Vi brinner för hållbarhet och arbetar ständigt med att hitta innovativa lösningar för att minska vår miljöpåverkan. Som en del av vårt team kommer du att vara med och forma en Friskare framtid.
  • Stark Gemenskap
    Vi värderar samarbete och ansvar. Hos oss blir du en del av en trevlig arbetsplats, Vi strävar att ha en god kultur där vi stöttar varandra och driver en

Vilka söker vi?

Vi söker dig som är driven, nyfiken och som brinner för teknik. Oavsett om du är nyutbildad eller har lång erfarenhet inom branschen, finns det plats för dig hos oss. Vi värdesätter engagemang, initiativförmåga och en vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Våra tjänster

Här på Fresh Air erbjuder vi en rad olika roller, från projektörer, injusterare, och servicetekniker, till projektledare, kalkylatorer, montörer och administrativ personal. Vi söker ständigt efter nya talanger som kan stärka vårt team och bidra till vår fortsatta tillväxt.

Hur ansöker du?

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Tveka inte att skicka in din ansökan! Klicka på länken nedan för att se våra lediga tjänster och skicka in ditt CV och personliga brev. Vi ser fram emot att höra från dig!