Rådgivning & servicetjänster

Teknisk fastighetsdrift

Fresh Air erbjuder heltäckande tjänster inom teknisk fastighetsdrift, där vi säkerställer att din fastighet fungerar optimalt varje dag.

Serviceavtal

Fresh Air erbjuder ett brett utbud av servicetjänster inom ventilation, kyla och VVS, där vi säkerställer att dina system fungerar optimalt året runt.

Har du frågor?

Claes Johansson

Projektledare, OVK

Telefon: +46 70 610 45 77

E-post: claes@freshair.se

Samordnade installationer

Genom att samordna dessa tekniska installationer säkerställer vi att de fungerar smidigt tillsammans för att optimera fastighetens prestanda, minska energiförbrukningen och förbättra driftsäkerheten.

Energioptimering

På Fresh Air är vi experter på energioptimering och hjälper fastighetsägare att maximera energieffektiviteten i sina byggnader.

Täthetskontroll

Täthetskontroll av ventilationssystem är en viktig del av att säkerställa att ditt ventilationssystem fungerar effektivt och att energiförlusterna minimeras.

Spårgasmätning

Spårgasmätning är en effektiv metod för att utvärdera ventilationens prestanda i en byggnad. På Fresh Air Installation erbjuder vi spårgasmätningar som hjälper dig att optimera din ventilation och förbättra inomhusklimatet.

Radonmätning

På Fresh Air Installation erbjuder vi professionella radonmätningar för att säkerställa att din inomhusmiljö är säker och hälsosam.

Projektering

På Fresh Air Installation erbjuder vi kompletta projekteringslösningar för hela fastighetens tekniska system.