Kyla

Entreprenader

Kylentreprenader för större processindustrier, kommersiella serverhallar,  isarenor, kontorsfastigheter, sjukhus och större handelsplatser.

Komfortkyla

Optimal temperatur för bästa arbetsmiljö och komfort! Med våra kompletta lösningar inom komfortkyla kan vi säkerställa att din lokal håller en optimal temperatur året runt.

Har du frågor?

Johan Folt

Ansvarig Kyla

Förfrågningar, Kalkyl, serviceavtal

Telefon: +46 70 321 76 10

E-post: johan.folt@freshair.se

Kökskyla

Rätt kökskyla är avgörande för att säkerställa att livsmedel förvaras säkert och att verksamheten kan drivas smidigt. Vi har skräddarsydda, effektiva och hållbara lösningar!

Livsmedelskyla

Fresh Air har lång erfarenhet av att skapa och upprätthålla rätt klimat- och temperatur-förhållanden i livsmedelsbutiker, stora lager för logistik och livsmedel.

Restaurang & storkök

Korrekt temperaturkontroll är avgörande för råvarornas kvalitet, minska svinn och onödiga kostnader. Våra helhetslösningar säkerställer att dina kylsystem fungerar optimalt och effektivt.

Serverkyla

Värmeutvecklingen i serverrum och datacenter är stor och Utan tillförlitliga kyllösningar kan överhettning leda till driftstopp och skador på utrustning. Vi erbjuder säkra kyllösningar.

Service & Underhåll

Vi erbjuder årliga kontroller och serviceavtal för kylinstallationer, värmepumpar, livsmedelsskyla, storkök och industrianläggningar för att hålla din verksamhet igång utan avbrott.

Värmepumpar

Oavsett om du söker en luftvärmepump, bergvärmepump eller luft/vattenvärmepump har vi den expertis och de produkter som krävs för att möta dina behov.